Periaatteemme

Periaatteemme on yrityksellisen toimintamme perusta.

Keskeiset teemamme

Olemme itsenäinen ja perinteellinen perheyritys ja olemme erikoistuneet korkealaatuisten pihtien valmistukseen.

Meillä on hyvät ja pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiimme, mikä perustuu korkeaan tehokkuuteemme ja luotettavuuteemme.

Tunnetun ja arvostetun merkin valmistajana asetamme korkeat vaatimukset laatuun. Tämä koskee kaikkia tuotteitamme ja toimintojamme. Luottamuksen itseemme ja merkkiimme haluamme täyttää määrätietoisesti ja pitää tätä yllä myös tulevaisuudessa.

Pyrimme pitkäaikaisesti taloudelliseen menestykseen, mutta emme millä hinnalla hyvänsä. Orientoidumme taloudellisen, sosiaalisen ja ekologisen jatkuvan kehityksen arvoihin ja päämäärään. Haluamme näin kantaa vastuuta yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Säilytämme tuotantopaikkanamme Saksan. Koska toimitamme asiakkaille koko maailmassa, ajattelemme ja toimimme kansainvälisesti.

Päämäärät

Olemme pihtien johtava valmistaja ammattimaisille käyttäjille – maailmanlaajuisesti.

Olemme ideapaja tuotantosektorillamme ja näin innovaatioiden tahdistaja.

Tarjoamme käyttäjille korkean hyödyn ja tuotteidemme ylivoimaisen laadun kaikin käyttäjärelevantein ominaisuuksin – kilpailukykyiseen hintaan.

Olemme alallamme asiakkaidemme paras yhteistyökumppani.

Työntekijät

Työntekijöidemme pätevyys, valmius, idearikkaus ja tehokkuus ovat menestyksemme perusta. Tässä mielessä tarjoamme hyvät edellytykset heidän mahdollisuuksiensa kehittämiseen.

Me edistämme heitä ja vaadimme ottamaan vastuun sekä toteuttamaan sen.

Kuulumme mielenkiintoisimpiin työnantajiin ympäristössämme ja toimialallamme.

Toimiminen

Asetamme korkeat vaatimukset työmme tuloksille ja tehokkuudelle. Päämääränämme on keskitason ylittävä laatu ja tehokkuus.

Haluamme jatkuvasti tehdä parannuksia kaikilla aloilla ja tasoilla. Olemme opinhaluisia ja avoimia uudistuksille. Virheitä käytämme hyväksemme selvittämällä niiden syyt ja estämään ne tulevaisuudessa.

Jotta saavuttaisimme päämäärämme sekä voisimme käyttää hyväksemme vielä avoimet mahdollisuudet, toimimme systemaattisesti ja määrätietoisesti.

Molemminpuolinen kunnioitus, sitoutuminen, ystävällisyys ja avuliaisuus on meille tyypillistä kanssakäymisessä keskenämme ja kolmatta osapuolta kohtaan.