KNIPEX vinder EISEN 2014 CSR-Award for vedholdende handlemåde på den Internationalen Eisenwarenmesse in Köln (den internationale jernvaremesse)

i Køln/Wuppertal. Knipex kan igen glæde sig over en udmærkelse. Knipex blev præmieret med EISEN 2014 CSR-Award af Koelnmesse og Handelsverband Heimwerken, Bauen und Garten e.V. (BHB) (handelsforbundet hobby, byggeri og have) for sin vedholdende handlemåde. For to år siden havde Knipex  allerede modtaget Eisen 2012 Innovationspreis (jern 2013 innovationspræmie). Foto: Koelnmesse

CSR (Corporate Social Responsibility) bruges ofte i stedet for begrebet "vedholdenhed" og står således for virksomhedens ansvarsfulde handlemåde med hensyn til medarbejdere, miljø, produkter, marked og samfund. 

Juryens medlemmer begrundede deres beslutning om at præmiere KNIPEX-Werk C. Gustav Putsch på følgende måde:

"For KNIPEX er CSR fast del af firmaets principper. Lige fra fremme og motivation af medarbejdere, over oprettelsen af vedholdenhedsstandarder langs leveringskæden, omstillingen til økostrøm, brugen af fotovoltaik på hallernes tage og elektromobilen som vognparkens køretøj, 80 procent genbrug af affaldet, det ulønnede engagement i regionen og hen til en stabil og systematisk realiseret forretningsmodel – KNIPEX har integreret ansvaret for miljø og samfund i alle forretningsprocesser."

Præmien blev overrakt den 09. marts 2014 på INTERNATIONALE EISENWARENMESSE's velkomstparty.